BasketY0.00

Geloof

Artikel nr: 9789033125829
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

16.50Terug
Artikelnr: 9789033125829 Categorieën: ,

Beschrijving

Auteur: Gerbrand de Jong red.

Geloven. Daartoe word jij opgeroepen. Tegelijk is het geloof een gave van God (Efeze 2:8). Want alleen door het geloof in de Heere Jezus Christus wordt een zondaar zalig. Als het geloof er niet is, dan zal de zaligheid van God ons deel niet zijn.
Wat kun je veel vragen hebben over het geloof! Want wat is geloven? En hoe weet je echt zeker of je gelooft? Velen spreken over geloven als een sprong in het duister, anderen over vaste grond onder hun voeten. En hoe zit het met de twijfels, met mijn gevoel?
Dit dagboek wil je helpen te onderzoeken wat Gods Woord over geloven te zeggen heeft. Verschillende kanten worden belicht: geloof als gave en als opdracht, geloof en bekering, geloof en gevoel, zekerheid en twijfel, groeien in het geloof enzovoort. Het verlangen van de dagboekauteurs is dat ook jij gelooft dat Jezus is de Christus, de Zone Gods; en opdat jij, gelovende, het leven hebt in Zijn Naam (Johannes 20:31).
De volgende predikanten uit de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Hersteld Hervormde Kerk werkten mee aan dit dagboek:
 ds. J.M.J. Kieviet
 ds. A. Kos
 ds. A.D. Fokkema
 ds. W. Pieters
 ds. H. Korving
 ds. J.W. van Estrik
 ds. J. Westerink
 ds. P.C. Hoek
 ds. H.H. Klomp
 ds. H. Zweistra
 ds. H. Polinder
 ds. W.M. van der Linden
Deze uitgave verschijnt in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie en het Landelijk Contact Jeugdwerk van de Christelijke Gereformeerde Kerken.
374 blz. Paperback

Extra informatie

Merk

Artikelnr

Levertijd

Verkoopeenheid

WBack To Top