BasketY0.00

De Christenreis

Artikel nr: 9789080238954
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

18.50Terug
Artikelnr: 9789080238954 Categorieën: ,

Beschrijving

Auteur: M.J. Ruissen

De Christenreis behoort samen met De Christinnereis en De Heilige Oorlog tot de bekendste werken die Bunyan heeft nagelaten. Vooral De Christenreis heeft talrijke mensen over de hele wereld geboeid. En wat belangrijker is: het boek is velen tot zegen geweest. Een boek van blijvende waarde.
In dit boek stelt Bunyan voor hoe God de pelgrims leidt naar de Hemelstad. Hij roept ze uit stad Verderf, laat hen binnengaan door de Enge Poort en verlost hen bij het kruis van hun zondepak. Ook redt hij hen uit alle gevaren en leidt hen veilig door de doodsrivier, om hen daarna op te nemen in de hemelse heerlijkheid.
Deze bewerking van De Christenreis naar de eeuwigheid is een getrouwe weergave van het origineel. De auteur heeft zich als doel gesteld Bunyans werk voor jong en oud toegankelijk te maken.
Rino Visser zorgde voor de prachtige illustraties, waarmee hij de sfeer van het verhaal tot in de kleinste details heeft vastgelegd.
Eenvoudige vragen aan het eind van elk hoofdstuk maken dit boek extra leerzaam, ook voor kinderen vande basisschool. De antwoorden kunnen ze uit de tekst halen of achterin opzoeken.
Talloze gespreksvragen bij elk hoofdstuk maken dit boek uitermate geschikt voor verenigingen en gespreksgroepen
Achterin het boek is het gedicht Flitsen uit De Christenreis van Christien de Priester als bijlage opgenomen. Dit gedicht geeft een goede terugblik op het boek en kan in de vorm van een samenspraak tijdens een verenigings- of gemeenteavond voorgedragen worden.
In deze Bunyanserie zijn van de hand van dezelfde auteur ook verschenen: De Christinnereis, De Heilige Oorlog en Het leven en sterven van meneer Kwaad.
184 blz. Gebonden

Extra informatie

Merk

Levertijd

Verkoopeenheid

WBack To Top