BasketY0.00

Boekhandel Van Horssen werd op 1 januari 1964 in Barneveld gevestigd. De toenmalige eigenaar, de heer G.J. van Horssen, maakte van de onderneming een toonaangevend bedrijf voor boeken met een christelijke signatuur.

Overal in het land was Van Horssen bekend. En boeken die nergens meer te koop waren kon je bij Van Horssen vinden. In 1993 werd de onderneming overgenomen, maar de identiteit bleef gehandhaafd. De winkel verhuisde in 1994 van Barneveld naar Putten. Boekhandel en Uitgeverij Van Horssen B.V. is nu uitgegroeid tot een onderneming van formaat waar u ongetwijfeld met succes uw inkopen kunt doen.

De naam Van Horssen is een reeds decennia bestaande ‘grootheid’ in christelijke boeken, bijbels, bijbelverklaringen, dagboeken, theologische werken, enz. Bekend binnen de christelijke gezindte als postorderbedrijf en verzendhuis van specifieke boeken die beantwoorden aan de leesinteresses van Christelijk Nederland. Het assortiment van Van Horssen is gebaseerd op een theologische en levensbeschouwelijke visie enerzijds en op het christelijk reformatorisch gedachtegoed anderzijds.

Van Horssen is een bedrijf van meer dan 55 jaar oud met een team van vakkundige, enthousiaste, professionele en trouwe medewerkers. Met een winkel in Putten en een postorderafdeling levert Van Horssen boeken en muziek niet alleen in geheel Nederland maar ook ver daarbuiten, zoals Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, enz. Kernwoorden van Van Horssen zijn vertrouwen, eerlijkheid en betrokkenheid. Daaraan dankt Van Horssen haar succes.

Deze website biedt u de mogelijkheid om uw keuze te bepalen uit duizenden boeken en cd’s. U hoeft slechts op de knop Bestellen te klikken om, middels een krachtige zoekmachine, de titels te vinden en te bestellen die u wenst. Wilt u regelmatig gebruik maken van deze service, dan raden wij u aan om onze internetlocatie bij uw ‘favorieten’ te verankeren.